Επιστροφές Προϊόντων

Σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας όπου και να καταγράψετε το αίτημα σας για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων.

Μόλις λάβουμε το αίτημα σας (ενημερώστε μας μέσω email ή τηλεφωνικώς) θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου τηλεφωνικώς ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία Επιστροφής.

Όταν το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας θα εξεταστεί από ειδικούς της εταιρίας μας. Μέσα σε διάστημα τριάντα ημερών (30) ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε το προϊόν με όλα τα ως άνω συνοδευτικά έγγραφα κανονικά συμπληρωμένα, στην κάθε περίπτωση αντίστοιχα δικαιούσαι:

Υγιές προϊόν
Υπαναχώρηση: Εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σου, έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο. Επιστροφή χρημάτων για την αγορά του προϊόντος πλην των μεταφορικών εξόδων για την αποστολή στην αποθήκη μας. Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.

Κατασκευαστικό Ελάττωμα
Εάν έχεις ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν και θα σου το αποστείλουμε δωρεάν.
Εάν έχεις ζητήσει επιστροφή χρημάτων θα σου επιστρέψουμε τα χρήματά σου.
Σε αυτή την περίπτωση θα σου επιστρέψουμε το κόστος επιστροφής (μεταφορικά) του προϊόντος στις αποθήκες μας εφόσον μας στείλεις τη σχετική απόδειξη στο contact@sxoima.gr .

Κακή/Λανθασμένη Χρήση

Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή του προϊόντος δεν είναι δυνατή.

Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας
Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικώς για να διεκπεραιώσουμε το αίτημά σου.
ή αποστολή του σωστού πακέτου και επιστροφή των μεταφορικών εξόδων για την αποστολή του λάθους πακέτου στην αποθήκη μας.
ή επιστροφή των χρημάτων της παραγγελίας σου.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε βιβλία, ταινίες, μπαταρίες και ιπτάμενα παιχνίδiα.