Τρόποι αποστολής

Με εταιρεία ταχυμεταφορών

Οι παραδόσεις εκτελούνται με ACS Courier ή με COURIER CENTER. Μπορεί ο πελάτης να διαλέξει με ποία από τις δυο επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του ή να γίνει επιλογή  με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία επιθυμεί έπειτα από αίτημα του..

Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία με εγγραφή, θα λάβετε ενημέρωση στο mail σας, την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας με όλα τα στοιχεία αποστολής καθώς και την ταυτότητα αποστολής (voucher) του δέματος ώστε να μπορείτε να δείτε που βρίσκετε η αποστολής σας (tracking) ανά πάσα στιγμή.

Κόστος Μεταφορικών
Η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 30€ και έως 6Kg (Πραγματικό ή Ογκομετρικό).
Κάτω των 30€ ευρώ η χρέωση είναι μόνο 4 ευρώ για ολόκληρη την Ελλάδα.

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, τότε η αποστολή γίνετε μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Όσον αφορά ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα ενδέχεται να μην είναι δυνατή η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, σε ορισμένα σημεία της Ελλάδος.

Παραλαβή από την έδρα, ή την αποθήκη μας.

Παραγγέλνεις από το σπίτι. Παραλαμβάνεις από το κατάστημα την ίδια μέρα.
Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα δωρεάν.
Σημείωση: Παρακαλούμε μην προσέλθετε στο κατάστημα αν πρώτα δεν σας ενημερώσουμε πως είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

Διανομή εντός Κρήτης

Η υπηρεσία παρέχετε για παραδόσεις εντός Κρήτης με χρόνο παράδοσης αυθημερόν ή σε μια εργάσιμη ημέρα ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Με τον τρόπο αυτό φέρνουμε στην πόρτα σας την παραγγελία που έχετε κάνει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εύκολα και γρήγορα (υπάρχει χρέωση 2,80€). Μπορεί να υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση σε μερικές περιπτώσεις (περιοχές ΔΠ).

Pick-up points

Με τα σημεία παραλαβής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις  χωρίς κόστος μεταφορικών.

Αποστολές την Κύπρο

Δίνεται η δυνατότητα να αποστείλουμε προϊόντα στην Κύπρο, αεροπορικής & ακτοπλοϊκής ταχυμεταφοράς για ιδιώτες και επιχειρήσεις, door to door κατόπιν συννενόησης.

Γενικές πληροφορίες αποστολών:

Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας

Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελία είναι ο χρόνος που απαιτείτε για να ετοιμαστεί η παραγγελία, να συσκευαστεί και να τιμολογηθεί ώστε να είναι έτοιμη προς αποστολή. Ο μέσος χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας είναι 1-2 εργάσιμες αν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα που επεξεργάζεται την παραγγελία. Διαφορετικά είναι 2-4 εργάσιμες. Οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με τον όγκο τον παραγγελιών, αλλά και τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχουν οι μεταφορικές εταιρίες. Ενδεικτικά οι παραγγελίες που μπαίνουν πριν από τις 12:00 καθημερινές σε περίοδο κανονικής κίνησης ετοιμάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν.

Χρόνος παράδοσης από τις μεταφορικές εταιρίες

Για τις Courier οι χρόνοι παράδοσης είναι

– παράδοση σε 2-3 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την ημερομηνία αποστολής
– παράδοση σε 2-5 εργάσιμες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής

Για τις μεταφορικές εταιρίες οι χρόνοι παράδοσης είναι

– παράδοση σε 2-5 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την ημερομηνία αποστολής
– παράδοση σε 5-10 εργάσιμες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής

Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης

Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι ο χρόνος που απαιτείτε για την επεξεργασία της παραγγελίας μαζί με τον χρόνο παράδοσης από τις μεταφορικές. Το παραπάνω υπολογίζετε αυτόματα και δεν είναι δεσμευτικό.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

– Ο προμηθευτής καθυστέρησε να στείλει το προϊόν. Προκειμένου να σας προσφέρουμε ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές παραγγέλλουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη λίστα προμηθευτών, Ελλήνων και ξένων. Συμβαίνει , όμως πολλές φορές μια παραγγελία να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στην μεταφορά του. Σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνούμε μαζί σας και σας ρωτάμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο που θα σας προτείνουμε. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

– Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στα προϊόντα που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο κάποιος προμηθευτής να ανακοινώσει απροειδοποίητα ότι καταργεί κάποια προϊόντα. Και σε αυτή την περίπτωση άνθρωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας δώσει εναλλακτικές λύσεις.

– Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

– Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες).

– Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων , σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της . Για παράδειγμα όταν τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%