Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε πληρωμή στο ταμείο στο καταστήματα μας, εφόσον έχετε επιλέξει να γίνει η παραλαβή από αυτό.

Αντικαταβολή (προσωρινά απενεργοποιημένη)

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον διανομέα που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή. Όσον αφορά ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα, δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή.
Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ χρεώνεστε επιπλέον 2,40€ που είναι η αμοιβή της courier για την διαχείριση της πληρωμής.

Για αγορές άνω των 500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος.

Τραπεζική κατάθεση

Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα..
Παρακαλούμε στην δικαιολογία – σχόλια της κατάθεσης να βάλετε ΜΟΝΟ τον αριθμό παραγγελίας.

     

Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή για πληρωμή για 2 εργάσιμες ημέρες. Έπειτα από το διάστημα αυτό, η παραγγελία ακυρώνετε αυτόματα.

Πληρωμή μέσο Paypal

Η PayPal είναι ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα, να εκτελείτε πληρωμές μέσω Internet

Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Μπορείς να πληρώσεις με οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ( Visa, MasterCard, Maestro, American Express) μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της PayPal.

Πως πληρώνω με κάρτα μέσω PayPal;

Είναι πολύ εύκολο, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγείες κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

Το PayPal είναι ένας επεξεργαστής ηλεκτρονικών πληρωμών που επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν χρήματα με ασφάλεια χωρίς να αποκαλύπτουν τα τραπεζικά σας στοιχεία στον έμπορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία ακόμα κι αν δεν θέλετε να εγγραφείτε για έναν δικό σας λογαριασμό. Η πραγματοποίηση πληρωμών με PayPal είναι δωρεάν για τον αγοραστή. Το άτομο ή η επιχείρηση που λαμβάνει τα χρήματα είναι υπεύθυνο για την πληρωμή τυχόν προμηθειών συναλλαγής PayPal.

1. Κάντε κλικ στην επιλογή PayPal στον ιστότοπο μας. Κάντε κλικ στο “Συνέχεια” ή “Υποβολή” για να μπορέσετε να μεταβείτε στην οθόνη πληρωμής PayPal.

2. Αναζητήστε μια ενότητα στην οθόνη πληρωμής που γράφει “Δεν έχετε λογαριασμό PayPal;” Θα πρέπει να δείτε έναν σύνδεσμο με τίτλο “συνέχεια ολοκλήρωσης αγοράς” κάπου σε αυτήν την ενότητα. Επιλέξτε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε την οθόνη εισαγωγής πιστωτικής κάρτας.

3. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη διεύθυνση χρέωσης και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας στις κατάλληλες γραμμές στην οθόνη εισαγωγής. Κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος πληρωμής” όταν τελειώσετε.

4. Ελέγξτε τα στοιχεία πληρωμής που εμφανίζονται στην οθόνη για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά. Εάν χρειάζεται να επεξεργαστείτε κάποια από τις πληροφορίες, κάντε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή” στο κάτω μέρος αυτής της ενότητας. Όταν είστε ικανοποιημένοι ότι τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είναι ακριβή, κάντε κλικ στο κουμπί “Πληρωμή τώρα” για να οριστικοποιήσετε την πληρωμή σας.

Πληρωμή με TBI Bank

TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)  

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank

Πληρωμή IRIS Payments

Μπορείτε να πληρώσετε με σύστημα IRIS Payments, χρησιμοποιώντας το Α.Φ.Μ. μας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.